Hur vårdar jag min hy på bästa sätt när jag solar solarium?

Hur vårdar jag min hy på bästa sätt när jag solar solarium?
3 januari, 2014 opensun

*Normal hy
Det är viktigt att du använder en fuktkräm som inte varesig torkar ut eller gör din hud fet. Prova dig fram, men ha tålamod då det tar ca 3 veckor för din hy att anpassa sig till en ny hudkräm. Tänk på att det är viktigt att din hy får fukt både före och efter det att du solat solarium. För att du bättre skall kunna ta tillvara på D-vitaminet du får när du solar solarium samt för att vårda din hy rekommendrar Open Sun solarium att du använder dig av Australian Gold solkrämer. De innehåller endast natruliga råvaror av absolut högsta kvalitet. Utöver att vårda din hy blir du dessutom brunare av att använda en solkräm när du solar solarium.

*Fet hy
Ser din hy oljig ut med förstorade porer har du sannolikt en hy som överproducerar fett i talgkörtlarna. Den här överproduktionen kan leda till att dina porer korkas igen och att det uppstår finnar och pormaskar. För att motverka fet hy skall du använda en hudkräm som är anpassad för fet hy. Rengör ansiktet med en mild ansiktstvätt och avsluta med en återfuktande kräm. Solning i solarium kan i många fall motverka fet hy. Precis som många som får en bättre hy under sommarmånaderna då de har en större exponering av sol hjälps många med fet hy av att sola solarium.

*Torr hy
För att motverka torr hy är det viktigt att man använder sig av en mild ansiktstvätt minst 2 gånger per dag. Efter tvätten skall en återfuktande hudkräm användas. Undvik vanlig tvål och produkter som innehåller alkohol. Detta då dessa produkter verkar ytterligare uttorkande på din hy. När du solar solarium är det viktigt att du återfuktar din hy efter solningen.